profi, ügyfélszerző

Weboldalak

készítése

Start és Professzionális csomag

Minőségi weboldalak készítése 150-500 e Ft között.
Kérje árajánlatunkat!

Árajánlatot kérek!

15 év

Webfejlesztői tapasztalat
reszponzív, mobilbarát weboldalak készítése az ügyfél igényei szerint

12 év

Marketing tapasztalat
Google és Facebook kampányok, sales funnel-ek, landing oldalak

37+

Okos funkciók a gyorsabb ügyfélszerzéshez, ha szolgáltatása van és jobb eredményeket szeretne elérni

10 év

SEO tapasztalat
weboldalanként több tucat kulcsszó, SEO szövegírás, kód- és képoptimalizálás

Optiweb

Költséghatékonyság

Segítünk megtalálni Önnek a legkedvezőbb megoldást!

Ha minőségi munkát, gyors eredményeket szeretne, de számít az ár, és nem akar rejtett költségeket, hívjon és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb konstrukciót.

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Optiweb

Megrendelés menete

Jelentkezzen a fenti űrlapon! Felhívjuk és átbeszéljük az alapvető részleteket, majd elküldjük a szerződést. A fizetés két részletben történik. A szerződés megkötését és az első részlet kifizetését követően képernyőmegosztással átbeszéljük a részleteket és 10 napon belül elkészül a tervezet, melyet még addig módosítunk, míg teljes mértékben elégedett nem lesz vele. Ezután következik az átadás. Ha szükséges intézzük a domain nevét és a tárhelyét, de MINDEN az Ön tulajdonában lesz és teljeskörű admin felületet is kap, melyen szerkesztheti új weboldalát.

Optiweb

Ügyfélorientáltság

Érdeklődés esetén ingyenes konzultációkkal segítjük Önt a döntésében, majd pedig a szerződés megkötését követően átbeszéljük a pontos igényeket, hogy a készülő weboldalával teljes mértékben elégedett lehessen. Okos funkciókkal és ingyenes  tanácsainkkal is segíthetjük, hogy mielőbb minél több érdeklődője, ügyfele legyen.

Igény esetén a marketingben is tudunk segíteni, de a sikert csak akkor garantálhatjuk, ha elfogadja tanácsainkat és mi készítjük a weboldalát.