Weboldal + Marketing

Gyorsaság, minőség, kedvező ár!

Hívjon és beszéljük át, Önnek mire van szüksége és melyik konstrukció lenne a legmegfelelőbb!

Gyorsaság

Nem kell hetekig, hónapokig várnia!
Amint megrendeli és kifizeti az előleget, felhívjuk, egyeztetünk, majd pedig pár nap alatt elkészítjük a weboldalát, webshopját, azaz a szerkezetét, arculatát.

Költséghatékonyság

Ha minőségi munkát, gyors eredményeket szeretne, de számít az ár, ha nem szeretné pazarolni a pénzét, hívjon fel és átbeszéljük, hogy mire van szüksége és az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót ajánljuk.

Minőség

Az első benyomás a legfontosabb, ezért minőségi, mobilbarát, reszponzív weboldalt, webshopot készítünk, melynek képeit, szövegeit az admin felületen keresztül könnyedén szerkesztheti.

Segítünk az eladásban
és az ügyfélszerzésben is

Gyors, Precíz, Hatékony munka!

Még nincs weboldala és olyat szeretne, ami értékesítői oldal is egyben? Webshopot szeretne, de nincs kedve fél évet vagy akár egy évet is várni arra, hogy elkészüljön? Nem szeretné kétszer megfizetni ugyanazt, ezért olyan webfejlesztőt szeretne, aki a keresőoptimalizáláshoz is ért és úgy készíti a weboldalt, webshopot, hogy azt utólag ne kelljen egy SEO szakembernek átjavítania?

Keresőoptimalizálást szeretne, de nem akar éveket várni az eredményekre vagy feleslegesen szórni a pénzt annak reményében, hogy pár kulcsszóra az 1. helyen legyen? Hatékony Facebook marketingre vágyik, arra, hogy végre legyenek eredmények? Azt szeretné, ha a szakember(ek) mindig vagy gyakran az Ön rendelkezésére állnának? És mindezt kedvező áron szeretné megkapni?

Akkor Önnek ránk van szüksége!

Adja meg email címét és telefonszámát és visszahívjuk, hogy átbeszélhessük a részleteket. A hívás nem jár kötelezettségekkel.

Prémium csomagunk

tartalmaz

 • Minőségi weboldal készítést: Az általunk készített weboldal WordPress alapú, modern és admin felülettel rendelkezik. Főoldalát elkészítjük, aloldalait, további oldalait könnyedén fel tudod tölteni.
 • Reszponzív kialakítást: A weboldal minden platformon (számítógép, tablet, mobil) tökéletesen fog megjelenni.
 • Tárhelyet: Gyors (SSD) és biztonságos (SSL) tárhelyet biztosítunk, ahol rendszeres adatmentés van.
 • Domain név regisztrációt: A domain nevet is tartalmazza a havidíj
 • Keresőoptimalizálást: A weboldalon a készítés folyamán az alapvető beállításokat elvégzünk és SEO plugin is kerül fel, hogy a további oldalakat is optimalizáltan tudd feltölteni.
 • Tartalomfeltöltést: Az átadott képeket optimalizáljuk. A szöveget szakszerűen szerkesztjük, ránézésre vonzóvá, könnyen olvashatóvá formázzuk, helyesírásilag javítjuk, ha szükséges. (A főoldal tartalmát feltöltjük, a többi oldalt könnyedén fel tudod tölteni. 1 órás online-távkonzultáció keretében bemutatjuk az admin felületet és használatát.
 • Tartalom módosítást: Ha a vállalkozásod kínálata bővül vagy változik, a változásokat, cseréket könnyedén el tudod végezni az admin felületen.
 • Űrlapot: A Kapcsolat menüt is elkészítjük. Ide kerülnek igény szerint az adatok, kapcsolati űrlap és akár Google térkép. Azonnal üzenetet kaphatsz így az ügyfeleidtől, érdeklődőidtől. Négy alap beviteli mezőt tartalmaz.
 • Optimalizálást: A képeket optimalizáljuk, hogy tökéletesen jelenjen meg miden platformon és ne lassítsa a betöltést.
 • Beüzemelést: Az elkészült weboldalt a tárhelyre feltöltve, tökéletesen működve adjuk át.
 • Weboldal karbantartást: Hogy az oldal mindig naprakész legyen. (Frissítéseket, biztonsági mentéseket végzünk.)
 • Webshop esetén: igény szerint PayPal fizetés, mintatermékek, kategóriák feltöltése

Extra csomagunk

Hamar elkészítjük minőségi weboldalát, webshopját és indulhat a hatékony Facebook kampány!

Ne késlekedjen!

Elkészítjük weboldalát, webáruházát és elvégezzünk a marketing feladatokat is, melynek keretében eljuttatjuk weboldalát/webshopját a Google 1. oldalára már pár hónap alatt + Facebook kampánnyal azonnal elindítjuk Önhöz az érdeklődőket. Azonnal vásárlók, ügyfelek!

Minden nap állunk rendelkezésére!

Az Ön webes csapata

 • Önnek mire van szüksége?
 • Nem tudja, hogy kezdjen neki?
 • Nem elégedett a weboldalával?
 • Nem elég eredményes a webshopja?
 • Azt gondolja, hogy drága az optimalizálás?
 • Nem ért a Facebook marketinghez?

Ön milyen arculatot szeretne?

Referencia: Design/Arculat

A weboldalak és a webshopok mindig az ügyfél igényeinek, kéréseinek megfelelően készülnek. Szinte bármi megvalósítható, ami a designt, arculatot illeti. A fejlécképek általában Photoshoppal készülnek. Ma már alap, hogy reszponzív, azaz minden képernyőméretben és így mobilon is jól használhatóak a weboldalak.