MARKETING

ÁRAJÁNLAT

Optiweb

Google és Facebook

HAVI kampánymenedzsment

Ha kiváló teljesítményt és szakértelmet keres, jó helyen jár. Több, mint 10 éves tapasztalatunkkal garantálhatjuk, kampányai hatékonyságát, eredményességét.

Rugalmas és proaktív megközelítéssel dolgozunk, hogy azonnal reagálhassunk az új trendekre, lehetőségekre, maximalizálva a hatékonyságot.

Az alapos kulcsszókutatástól kezdve a kreatív hirdetések összeállításán és optimalizálásán át a folyamatos monitorozásig és elemzésig minden lépést gondosan megtervezünk és végrehajtunk.

Célunk, hónapról-hónapra növelni üzleti sikerét.

Facebook vagy Google?

Ez elsősorban a szolgáltatástól, terméktől függ, de fontos tényező a költségkeret is. Kérés esetén ingyenes tanácsot adunk. Bármelyiket választhatja kezdésnek, de vannak, akik egyszerre kérik a kettőt.

Ára: 147.000 Ft/hó/platform (Áfa: 0%)

Kampánystratégia kidolgozása

Az üzleti célok és a költségvetés alapján megtervezzük a kampányokat, beleértve a célközönség meghatározását és Google esetén a kulcsszavak kiválasztását is.

Kulcsszavak kutatása (Google)

Releváns kulcsszavak keresése, kezelése.

Képi kreatívok készítése

Figyelemfelkeltő reklámképek készítése.

Hirdetések készítése

Hatékony hirdetések megírása, beleértve a címek, leírások és hirdetési beállítások megfelelő felépítését, optimalizálását.

Kampányok monitorozása

A kampányok beállítása, beleértve a célcsoportokat, konverziókat és egyebet és a teljesítmény rendszeres követése.

Költségvetéskezelés

A költés és teljesítmény figyelemmel kísérése, hogy megfeleljen a meghatározott költségvetésnek, módosítások elvégzése.

Konverziókövetés és elemzés

Konverziókövetés beállítása és monitorozása, nyomon követve a felhasználók viselkedését a webhelyen. Az adatok elemzése és értelmezése a hatékonyság javítása.

Trendek és változások figyelése

Az adott platform frissítéseivel és változásaival, a digitális marketing trendekkel és best practice-ekkel való lépést tartás a hatékony kampányok biztosítása érdekében.